breaking news

Percheziţii la Cernavodă, la un proxenet: oamenii legii au pus sechestru pe 3 apartamente şi un Porsche

iunie 24th, 2015 | by Urban eXpress
Percheziţii la Cernavodă, la un proxenet: oamenii legii au pus sechestru pe 3 apartamente şi un Porsche
Eveniment
0

Poliția orașului Cernavodă și Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia a efectuat, în dimineaţa de miercuri, 24 iunie, o percheziție domiciliară la o persoană din orașul Cernavodă suspectată de săvârșirea infracțiunii de proxenetism în formă continuată prev. de art. 213 alin 1 C.pen. cu aplic. art. 35 alin. 1 C.pen.

În urma probatoriului adminsitrat în cauză există suspciciuni rezonabile că, în perioada 2007 – 2015, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, suspectul C.F. din orașul Cernavodă a obţinut direct şi indirect, prin interpuşi sume de peste 400 de mii de euro de pe urma practicării prostituţiei de către diverse persoane de sex feminin pe teritoriul mai multor state din spaţiul european, bani cu care suspectul și-a achiziţionat apartamente şi maşini de lux, înlesnind totodată practicarea prostituţiei unor persoane de sex feminin.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia a dispus instituirea sechestrului asigurător asupra a trei apartamente, în valoare totală de 75.600 euro.

Totodată, s a dispus instituirea sechestrului asigurător asupra unei mașini de lux marca Porsche Panamera, în valoare de 53.000 euro.

Suspectul urmează a fi adus la audieri cu mandat.

Organele de urmărire penală beneficiază de sprijin din partea Jandarmeriei Române.

Suspectul beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până la o condamnare definitivă.

 

 

6279 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *