breaking news

Mai mulţi tineri au fost prinşi cu droguri asupra lor, inclusiv în Mamaia

iunie 30th, 2015 | by Urban eXpress
Mai mulţi tineri au fost prinşi cu droguri asupra lor, inclusiv în Mamaia
Eveniment
0

andarmii au surprins în flagrant, în staţiunea Mamaia şi Constanţa, trei persoane care aveau asupra lor trei cutii metalice în interiorul cărora au fost găsite substanţe vegetale halucinogene de culoare albă şi muguri de culoare verde-moronie. De asemenea asupra unui alt tânăr au mai fost găsite şi nouă pliculeţe cu substanţă halucinogenă de culoare verde. Astfel, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile, duminică, 28 iunie a.c., ora 01.30, care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice, la ieşirea din staţiunea Mamaia, a observat un grup de trei persoane care-şi confecţionau ţigarete artificiale (joint-uri).

La vederea militarilor, tinerii cu vârste cuprinse între 25-29 ani, din Constanţa, au început să se agite, au aruncat pe jos ţigaretele, au mărit ritmul de mers şi s-au îndreptat către un autoturism. Au fost somaţi, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţineau. Asupra acestora, jandarmii au găsit trei cutii metalice, prima având formă cilindrică, în interiorul căreia se afla un fragment de pastilă de culoare portocalie şi un tub din material plastic, transparent, cu o lungime de patru cm.

În interior acestuia era o substanţă sub formă de pulbere, de culoare albă. A doua şi a treia cutie metalică aveau forme cubice şi conţineau muguri de substanţe vegetale uscate, de culoare verde-maronie, cu miros înţepător. Totodată, sâmbătă, 27 iunie a.c., ora 00.30, jandarmii au surprins în zona Casa de Cultură o persoană de 25 ani care avea asupra lui nouă pliculeţe de staniol cu substanţă vegetală halucinogenă, de culoare verde.

Cutiile, pastila şi cele nouă plicuri cu substanţe psihotrope vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor. Pentru siguranţa cetăţenilor, Jandarmeria Română recomandă ca, în situaţia în care observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordaţi de persoane necunoscute, cu scopuri obscure, să anunţe cel mai apropiat echipaj de ordine publică. Pentru solicitări, cetăţenii pot apela non-stop numărul unic de urgenţe 112.

 

sursa: replicaonline.ro

391 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *