breaking news

CAMPIONATUL MONDIAL DE LUPTE PE PLAJA

iunie 12th, 2015 | by Urban eXpress
CAMPIONATUL MONDIAL DE LUPTE PE PLAJA
Eveniment
0

  Cei mai buni luptatori din 15 tari vor veni sa-si masoare fortele la Campionatul Mondial de lupte pe plaja, organizat la Mangalia. Concursul va avea loc in acest week-end pe plaja „Laguna”, in perioada 12-14 iunie 2015, intre orele 14:00 – 19:00. Evenimentul este organizat de Uniunea Mondiala de Lupte, in parteneriat cu Federatia Romana de Lupte, C.S. Mangalia si ASM Callatis MG Mangalia. Peste 300 de luptatori vor participa la aceasta competitie, dintre care 57 de sportivi fac parte din lotul Romaniei. Acestia vor concura la trei categorii de varsta: cadeti, juniori si seniori, atat la feminin, cat si la masculin. Meciurile pot fi urmarite live, accesand site-ucampionat1l www.frl.ro.

 

Mangalia devine anul acesta gazda competitiei sportive de nivel mondial, dupa ce anul trecut Campionatul a avut loc pe plajele elene. Tot atunci, sportivul constantean Vlad Caras a devenit campion mondial , la categoria de 80 de kg. Anul acesta el isi va apara titlul in fata suporterilor si a familiei.

Vicepresedintele Federatiei Romane de Lupte, Lucian Luca, este foarte mandru de echipa Romaniei si mai ales de faptul ca a putut aduce acest Campionat Mondial la Mangalia: „Încă de când am intrat în structura de conducere a federaţiei, am anunţat că vreau să aduc la Mangalia un campionat mondial. Iată că, în urma relaţiilor excelente de colaborare cu forurile de specialitate internaţionale, am reuşit să mă ţin de promisiune şi să fac o bucurie practicanţilor şi iubitorilor luptelor. Este o victorie a luptelor româneşti, iar sportivilor noştri le dorim să cucerească un număr cât mai mare de medalii”.

campionat3campionat4

680 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *