breaking news

PMP Cernavoda, nu isi propune actiuni caritabile.

iulie 17th, 2015 | by Urban eXpress
PMP Cernavoda, nu isi propune actiuni caritabile.
Monden
0

COMUNICAT

Organizatia Locala PMP Cernavoda, nu isi propune actiuni caritabile. Politica noastra este sa-i invatam „sa pescuiasca, nu sa le oferim masa de pranz”.
Actiunile noastre sunt de constientizare a populatiei, de prezentare a modului defectuos, in care se desfasoara politica locala in acest moment.
Dl. Marian Sava isi propune schimbarea modului de abordare a politicii adnministratiei locale. Actiunile domniei sale nu sunt caritabile, sunt de sustinere a oamenilor, a principiilor sociale si a drepturilor cetateanului.
Actiunea de colectare si donatie este initiativa Organizatiei de Femei. Femeia prin natura ei este sensibila la problemele sociale si inclinata sa ajute, ceea ce a determinat organizarea actiunii caritabile. Multumim Presedintei Organizatiei de Femei , Gabriela Ionel
In mod normal, ca o consecinta fireasca a naturii umane dl. Marian Sava sustine orice actiune umanitara. Repet : actiunile umanitare nu fac parte din strategia PMP, dar nu excludem situatiile conjuncturale
De asemenea, mentionez ca starea de aparenta pasivitate afisata este parte a planificarii actiunilor politice pentru perioada urmatoare.
Dl. Marian Sava VA FI PRIMARUL orasului Cernavoda, nu pleaca in Africa, nici in alta parte. Noi avem zilnic actiuni, intalniri cu membri si simpatizati in diferite forme.
Multumim, tanarului nostru coleg, care entuziast si nelinistit, voluntar si independent a publicat sondajul pentru alegerea Primarului.
Personal apreciez ca „micutul” PMP, conform rezultatelor (la „vizibila” initiativa PMP), va genera „unirea in cuget si simtiri” a celor trei formatiuni politice locale PSD. PNL si PC, pentru a-l invinge in alegeri pe dl. Marian Sava. Sa vedem daca dl. Dan Liviu, „favoritul” comunitatii locale ma va contrazice.
Repet: PRIMARUL orasului Cernavoda va fi dl. MARIAN SAVA.
Vom comunica NOI, atunci cand avem ceva de relatat public. Nu vom raspunde provcocarilor. Este prea curand pentru batalia politica. NOI asteptam „opozitia”, sa-si desemneze candidatul. Canditatul nostru este in mod clar dl. Marian Sava.
Presedinte PMP Cernavoda, Carmen-Daniela Palici-Dogaiasu |902 Vizualizări|

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *