breaking news

DIPLOME DE EXCELENȚĂ, OFERITE DE PRIMĂRIA CUMPĂNA

iunie 29th, 2015 | by Urban eXpress
DIPLOME DE EXCELENȚĂ, OFERITE DE PRIMĂRIA CUMPĂNA
Monden
0

Costume multicolore, optimism și emoții în pași de dans. Aceasta a fost atmosfera care a caracterizat finalul celei de-a XI-a stagiuni a Școlii de Balet „Nicolae Spirescu“ din Cumpăna.
 
La evenimentul festiv care a avut loc pe 27 iunie, pe scena Casei de Cultură din localitate, au fost invitate personaje de basm, care au făcut reverențe în fața publicului, în pași de balet clasic și contemporan, pe coregrafii semnate de profesoarele Eva Spirescu și Teodora Spirescu. Invitata galei din acest an a fost Melissa Călin, de la Colegiul Național de Arte „Regina Maria“ din Constanța, elevă cu merite deosebite care, începând cu anul următor, va studia la o școală de balet din Stuttgart. Primăria și Consiliul Local Cumpăna au oferit elevelor și profesorilor școlii de balet diplome de excelență.

    Viceprimarul comunei Cumpăna, Florin Neagu, prezent la evenimentul festiv, a înmânat diplomele și a felicitat elevele Școlii de Balet „Nicolae Spirescu“ pentru performanțele obținute la concursuri și festivaluri. Directorul primei școli de balet din mediul rural din România, Nicolae Spirescu, a primit o diplomă de excelență „pentru activitatea deosebită în recunoașterea valorilor, cât și pentru promovarea cu profesionalism a baletului în mediul rural“. La finalul galei, cele 19 balerine au primit din partea conducerii Școlii de Balet „Nicolae Spirescu“ diplome de excelență pentru talentul și dăruirea puse în slujba artei baletului și pentru activitatea artistică desfășurată în perioada 2014-2015.

  Balerinele școlii din Cumpăna sunt: Delia Glodeanu, Ghiuli Șachir, Carolina Smadu, Cătălina Bucurenciu, Bianca Sevastian, Miruna Mocanu, Alessandra Nichita, Adelina Daria, Alina Tabert, Bianca Stanciu, Izabela Manoilă, Diana Marin, Iulia Șerban, Amalia Costea, Gabriela Nae, Adelina Bolboașă, Diana Leacă, Diana Baciu, Ingrid Ermalai, coordonate de Eva Spirescu și Teodora Spirescu. Evenimentul a fost organizat de Primăria comunei Cumpăna și de prima școală de balet din mediul rural înființată în România, Școala „Nicolae Spirescu“.

 

sursa: ziuaconstanta.ro |717 Vizualizări|

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *